13/03/2023 14/03/2023 Διαδικτυακή Σύναξη με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και με φοιτητές της ενορίας Αγίου Νικολάου και Αγίου Ιωάννη του Αποστόλου, της περιοχής Κλουζ – Ναπόκα της Ρουμανίας, διοργανώνει το διαδικτυακό περιοδικό «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ» την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023 στις 19:30. Για να συμμετέχετε στη Σύναξη, μπορείτε να εγγραφείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZYtduqurj0sEtOjNT3C4BH1wRt1I-3U25NE Αφού εγγραφείτε...
13 Μαρτίου, 2023 - 10:40
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2023 - 2:15

Σύναξη του Γέροντα Εφραίμ με φοιτητές της ενορίας Αγίου Νικολάου και Αγίου Ιωάννη του Αποστόλου Κλουζ – Ναπόκα

Διαδώστε:
Σύναξη του Γέροντα Εφραίμ με φοιτητές της ενορίας Αγίου Νικολάου και Αγίου Ιωάννη του Αποστόλου Κλουζ – Ναπόκα

Διαδικτυακή Σύναξη με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και με φοιτητές της ενορίας Αγίου Νικολάου και Αγίου Ιωάννη του Αποστόλου, της περιοχής Κλουζ – Ναπόκα της Ρουμανίας, διοργανώνει το διαδικτυακό περιοδικό «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ» την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023 στις 19:30.

Για να συμμετέχετε στη Σύναξη, μπορείτε να εγγραφείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZYtduqurj0sEtOjNT3C4BH1wRt1I-3U25NE

Αφού εγγραφείτε θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό σας σύνδεσμο συμμετοχής τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να εισαχθείτε στη Σύναξη.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση στείλτε μήνυμα στο [email protected].

Κατά τη διάρκεια της Σύναξης θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ρουμανικά, Γεωργιανά, Ρωσικά και Αραβικά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Σύναξη από τις σελίδες μας:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων