27/02/2023 27/02/2023 Παρακολουθήστε στις 18:10 μετά το δελτίο ειδήσεων στο πρόγραμμα της Pemptousia TV την συνέντευξη με τον πρωτοπρεσβύτερο π. Σπυρίδωνα Βασιλάκο ο οποίος κάνοντας έρευνα μίλησε με ανθρώπους που ήξεραν τον Όσιο Εφραίμ τον Κατουνακιώτη και εξέδωσε το βιβλίο του «Έλα φως…» όπου μέσα σε αυτό έχει καταγράψει όλες τις μαρτυρίες. Επίσης στις 19:25 στο πρόγραμμα της...
27 Φεβρουαρίου, 2023 - 17:28
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2023 - 23:38

Συνεντεύξεις για τον Όσιο Εφραίμ τον Κατουνακιώτη στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Συνεντεύξεις για τον Όσιο Εφραίμ τον Κατουνακιώτη στην Pemptousia TV

Παρακολουθήστε στις 18:10 μετά το δελτίο ειδήσεων στο πρόγραμμα της Pemptousia TV την συνέντευξη με τον πρωτοπρεσβύτερο π. Σπυρίδωνα Βασιλάκο ο οποίος κάνοντας έρευνα μίλησε με ανθρώπους που ήξεραν τον Όσιο Εφραίμ τον Κατουνακιώτη και εξέδωσε το βιβλίο του «Έλα φως…» όπου μέσα σε αυτό έχει καταγράψει όλες τις μαρτυρίες.

Επίσης στις 19:25 στο πρόγραμμα της Pemptousia TV θα προβληθεί συνέντευξη με την ανηψιά του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη κα. Βικτώρια Παπανικήτα η οποία μιλά για έναν γαλήνιο και γλυκό ιερέα που πάντα της ευχόταν «η Παναγία να την σκεπάζει»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων