30/12/2022 30/12/2022 Στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας μπορείτε να παρακολουθήσετε σήμερα στις 17:25 παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Αντωνίου στην Πεμπτουσία και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο, με θέμα την προσφορά του μοναχισμού ανά τους αιώνες. Ο Σεβασμιώτατος μιλάει για τον Ορθόδοξο Μοναχισμό και τις αρετές των Μοναχών, τονίζοντας πως “οι Μοναχοί με την προσευχή τους στηρίζουν...
30 Δεκεμβρίου, 2022 - 17:18
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2022 - 17:24

Συνέντευξη του Μητροπολίτη Γλυφάδας στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Συνέντευξη του Μητροπολίτη Γλυφάδας στην Pemptousia TV

Στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας μπορείτε να παρακολουθήσετε σήμερα στις 17:25 παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Αντωνίου στην Πεμπτουσία και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο, με θέμα την προσφορά του μοναχισμού ανά τους αιώνες.

Ο Σεβασμιώτατος μιλάει για τον Ορθόδοξο Μοναχισμό και τις αρετές των Μοναχών, τονίζοντας πως “οι Μοναχοί με την προσευχή τους στηρίζουν τον κόσμο και μας προσφέρουν μεγάλη πνευματική ελεημοσύνη”.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων