28/12/2022 28/12/2022 Στις 18:05 μην χάσετε τη συνέντευξη με τον Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Αντώνιο, ο οποίος μιλά στην Πεμπτουσία και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο για το πώς μπορούμε σήμερα να πλησιάσουμε τον Χριστό, πώς μπορούμε να γίνουμε Άγιοι, μέσα από την ταπεινότητα και την μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας. Επίσης, ο Σεβασμιώτατος περιγράφει τις θαυμαστές εμπειρίες που είχε...
28 Δεκεμβρίου, 2022 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2022 - 17:34

Συνέντευξη του Μητροπολίτη Γλυφάδας στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Συνέντευξη του Μητροπολίτη Γλυφάδας στην Pemptousia TV

Στις 18:05 μην χάσετε τη συνέντευξη με τον Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Αντώνιο, ο οποίος μιλά στην Πεμπτουσία και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο για το πώς μπορούμε σήμερα να πλησιάσουμε τον Χριστό, πώς μπορούμε να γίνουμε Άγιοι, μέσα από την ταπεινότητα και την μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος περιγράφει τις θαυμαστές εμπειρίες που είχε με τους σύγχρονους Αγίους Παΐσιο και Πορφύριο και αναφέρει θαυμαστά γεγονότα που του διηγήθηκαν άνθρωποι που έβλεπαν τον Άγιο Νικόλαο τον Πλανά ως Λειτουργό να ίπταται.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων