08/03/2022 08/03/2022 Ο χολυγουντιανός ηθοποιός και τραγουδιστής Τζόναθαν Τζάκσον μιλά στην Πεμπτουσία για τη συμμετοχή του στο δίσκο «Της Σιωπής ο Τόπος»  του συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα. Οι στίχοι είναι των Λίνας Νικολακοπούλου, Ελένης Φωτάκη και Αλέξανδρου Φωτεινού. Μία παραγωγή του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός», που ακολούθησε την παραγωγή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ/ταινία...
08 Μαρτίου, 2022 - 10:56
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2022 - 11:06

Συνέντευξη του χολυγουντιανού ηθοποιού Τζόναθαν Τζάκσον στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Συνέντευξη του χολυγουντιανού ηθοποιού Τζόναθαν Τζάκσον στην pemptousia.tv

Ο χολυγουντιανός ηθοποιός και τραγουδιστής Τζόναθαν Τζάκσον μιλά στην Πεμπτουσία για τη συμμετοχή του στο δίσκο «Της Σιωπής ο Τόπος»  του συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα. Οι στίχοι είναι των Λίνας Νικολακοπούλου, Ελένης Φωτάκη και Αλέξανδρου Φωτεινού.

Μία παραγωγή του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός», που ακολούθησε την παραγωγή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ/ταινία «Άθως – Άγιος Ιωσήφ Ησυχαστής» και στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Τζόναθαν Τζάκσον. 

Σήμερα στο πρόγραμμα της Pemptousia.tv στις 11.00 & 19.05.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων