17/03/2023 17/03/2023 Ένα σπάνιο ντοκουμέντο έρχεται στο φως από το Άγιο Όρος μέσα από την ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia.TV. Τους δύο έγκλειστους Μοναχούς -Ασκητές μακαριστούς Διονύσιο και Γρηγόριο οι οποίοι το 1927 βρέθηκαν στην συνοδεία του Γέροντος Καλλινίκου του Ησυχαστή και του Οσίου Δανιήλ του Κατουνακιώτη. Στα 99 του χρόνια ο Μοναχός Διονύσιος και στα 95 του...
17 Μαρτίου, 2023 - 10:58
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2023 - 11:18

Τα αδέρφια ασκητές-μοναχοί στην συνοδεία του Οσίου Δανιήλ Κατουνακιώτη

Διαδώστε:
Τα αδέρφια ασκητές-μοναχοί στην συνοδεία του Οσίου Δανιήλ Κατουνακιώτη

Ένα σπάνιο ντοκουμέντο έρχεται στο φως από το Άγιο Όρος μέσα από την ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia.TV. Τους δύο έγκλειστους Μοναχούς -Ασκητές μακαριστούς Διονύσιο και Γρηγόριο οι οποίοι το 1927 βρέθηκαν στην συνοδεία του Γέροντος Καλλινίκου του Ησυχαστή και του Οσίου Δανιήλ του Κατουνακιώτη.

Στα 99 του χρόνια ο Μοναχός Διονύσιος και στα 95 του χρόνια ο κατά σάρκα αδερφός του Γρηγόριος μίλησαν στον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο για την γνωριμία τους με τους Οσίους Γέροντες Καλλίνικο και Δανιήλ Κατουνακιώτη.

Mπορείτε να δείτε το σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο στο σημερινό πρόγραμμα της Pemptousia.TV στις 18:10.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων