18/11/2022 18/11/2022 Παρακολουθήστε σήμερα στις 10.20 στο πρόγραμμα της pemptousia.tv, αποσπάσματα από τα εγκαίνια του πρώτου περικαλλούς ναού αφιερωμένου στον νέο θαυματουργό Όσιο της Εκκλησίας της Κρήτης, Όσιο Νικηφόρο τον Λεπρό, στο Συρικάρι Κισάμου, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022. Τα εγκαίνια τέλεσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γέρων Πριγκιπονήσων κ. Δημήτριος, συλλειτουργούντων του οικείου Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου...
18 Νοεμβρίου, 2022 - 10:40
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2022 - 10:42

Τα εγκαίνια του Ι.Ν. του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού στο Συρικάρι Κισάμου σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Τα εγκαίνια του Ι.Ν. του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού στο Συρικάρι Κισάμου σήμερα στην pemptousia.tv

Παρακολουθήστε σήμερα στις 10.20 στο πρόγραμμα της pemptousia.tv, αποσπάσματα από τα εγκαίνια του πρώτου περικαλλούς ναού αφιερωμένου στον νέο θαυματουργό Όσιο της Εκκλησίας της Κρήτης, Όσιο Νικηφόρο τον Λεπρό, στο Συρικάρι Κισάμου, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γέρων Πριγκιπονήσων κ. Δημήτριος, συλλειτουργούντων του οικείου Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιου, Αργολίδος κ. Νεκταρίου και άλλων ιεραρχών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων