13/12/2023 13/12/2023 Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής, με την Χορωδία του Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως με χοράρχη τον Καλλίστρατο Κοφόπουλο, και την Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία με χοράρχη τον Γεώργιο Κωνσταντίνου πλαισίωσε την εκδήλωση παρουσίασης των τριών πρώτων τόμων «ΤΑ ΠΡΩΤΟΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ», Γρηγορίου Πρωτοψάλτου, Χουρμουζίου Χαρτοφύλακος και Χρυσάνθου του εκ Μαδύτων, που διοργάνωσε η Ι.Μ. Μονή του Βατοπαιδίου, στο...
13 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:01
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2023 - 14:54

Τα Πρωτόγραφα των Τριών Διδασκάλων

Διαδώστε:
Τα Πρωτόγραφα των Τριών Διδασκάλων

Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής, με την Χορωδία του Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως με χοράρχη τον Καλλίστρατο Κοφόπουλο, και την Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία με χοράρχη τον Γεώργιο Κωνσταντίνου πλαισίωσε την εκδήλωση παρουσίασης των τριών πρώτων τόμων «ΤΑ ΠΡΩΤΟΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ», Γρηγορίου Πρωτοψάλτου, Χουρμουζίου Χαρτοφύλακος και Χρυσάνθου του εκ Μαδύτων, που διοργάνωσε η Ι.Μ. Μονή του Βατοπαιδίου, στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας στις 15/11/2023.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Μητροπολίτη Ανέων κ. Μακαρίου, εκπροσώπου του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και του Επισκόπου Ρωγών κ. Φιλοθέου, εκπροσώπου του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου.

Μίλησαν ο Αρχιμανδρίτης Εφραίμ, Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, ο Γρηγόριος Στάθης, Ομότιμος Καθηγητής ΕΚΠΑ και ο Γεώργιος Κωνσταντίνου, Δρ. του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Παρακολουθήστε το Α’ Μέρος με τις ομιλίες

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

Παρακολουθήστε το Β’ Μέρος με τη Συναυλία

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων