30/05/2023 30/05/2023 Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της Pemptousia TV στις 13:30 στις 21:40 την εκπομπή «Ιστορίες του τόπου μας» με θέμα «Τεχνικές ύφανσης από την αρχαιότητα έως σήμερα στο Ιστορικό Υφαντουργείο ΣΕΝ». Η Σοφία Τσουρινάκη, Τεχνολόγος αρχαίου Υφάσματος και καθηγήτρια Υφαντικής μας παρουσιάζει τις τεχνικές ύφανσης από την αρχαιότητα έως σήμερα, όπως αυτές διδάσκονται στα μαθήματα που...
30 Μαΐου, 2023 - 13:20
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2023 - 12:42

Τεχνικές ύφανσης στις «Ιστορίες του τόπου μας» σήμερα στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Τεχνικές ύφανσης στις «Ιστορίες του τόπου μας» σήμερα στην Pemptousia TV

Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της Pemptousia TV στις 13:30 στις 21:40 την εκπομπή «Ιστορίες του τόπου μας» με θέμα «Τεχνικές ύφανσης από την αρχαιότητα έως σήμερα στο Ιστορικό Υφαντουργείο ΣΕΝ».

Η Σοφία Τσουρινάκη, Τεχνολόγος αρχαίου Υφάσματος και καθηγήτρια Υφαντικής μας παρουσιάζει τις τεχνικές ύφανσης από την αρχαιότητα έως σήμερα, όπως αυτές διδάσκονται στα μαθήματα που πραγματοποιούνται στο Ιστορικό Υφαντουργείο του Συλλόγου Εκπαιδεύσεως Νεανίδων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων