17/12/2023 17/12/2023 Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος με αφορμή την παραβολή του Μεγάλου Δείπνου μιλάει για την αιτία που ο Χριστός είπε αυτή τη παραβολή και επίσης αναλύει την παραβολή. Δείπνος είναι η Εκκλησία, η Θεία Ευχαριστία και η Μέλλουσα Ζωή. Για αυτόν τον Δείπνο υπάρχει κλήση (πρόσκληση), αλλά μερικοί δέχονται την κλήση και...
17 Δεκεμβρίου, 2023 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2023 - 11:52

Θεολογία Γεγονότων – Η παραβολή του Μεγάλου Δείπνου

Διαδώστε:
Θεολογία Γεγονότων – Η παραβολή του Μεγάλου Δείπνου

Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος με αφορμή την παραβολή του Μεγάλου Δείπνου μιλάει για την αιτία που ο Χριστός είπε αυτή τη παραβολή και επίσης αναλύει την παραβολή. Δείπνος είναι η Εκκλησία, η Θεία Ευχαριστία και η Μέλλουσα Ζωή. Για αυτόν τον Δείπνο υπάρχει κλήση (πρόσκληση), αλλά μερικοί δέχονται την κλήση και κάνουν απόκλιση, δεν ανταποκρίνονται, εξηγεί Μητροπολίτης κ. Ιερόθεος. Παρακολουθήστε την εκπομπή Θεολογία Γεγονότων στο On Demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων