03/08/2022 03/08/2022 O Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Βενετσιάνος, Θεολόγος – Γενικός Διευθυντής Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και o Αρχιμανδρίτης π. Ιωσήφ Κουτσούρης, Θεολόγος, συζητούν με νέους για τις ανθρώπινες σχέσεις. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο τι είναι εκείνο που η πανδημία έμαθε τους νέους, πως επέδρασε πάνω τους, τι αφήνει στην ψυχή τους. Σε συνεργασία...
03 Αυγούστου, 2022 - 17:51
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2022 - 18:04

Tι έμαθε η πανδημία στους νέους, τι αφήνει στην ψυχή τους; Απαντήσεις στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Tι έμαθε η πανδημία στους νέους, τι αφήνει στην ψυχή τους; Απαντήσεις στην Pemptousia TV

O Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Βενετσιάνος, Θεολόγος – Γενικός Διευθυντής Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και o Αρχιμανδρίτης π. Ιωσήφ Κουτσούρης, Θεολόγος, συζητούν με νέους για τις ανθρώπινες σχέσεις.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο τι είναι εκείνο που η πανδημία έμαθε τους νέους, πως επέδρασε πάνω τους, τι αφήνει στην ψυχή τους. Σε συνεργασία με την ΕΝΟΡΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ, σήμερα στο πρόγραμμα της Pemptousia TV στις 18:15.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων