10/11/2022 10/11/2022 Μη χάσετε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 15.00 και 22.40 το πρώτο μέρος της μουσικής παράστασης «Έλληνες και Φιλέλληνες» με το Λαϊκό Ορατόριο «Έλληνες» της Σταυρούλας Ζώρζου. Η παράσταση έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής, ενώ την οργάνωση είχαν το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Νέας...
10 Νοεμβρίου, 2022 - 14:51
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2022 - 14:52

Το Λαϊκό Ορατόριο «Έλληνες» της Σταυρούλας Ζώρζου, σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Το Λαϊκό Ορατόριο «Έλληνες» της Σταυρούλας Ζώρζου, σήμερα στην pemptousia.tv

Μη χάσετε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 15.00 και 22.40 το πρώτο μέρος της μουσικής παράστασης «Έλληνες και Φιλέλληνες» με το Λαϊκό Ορατόριο «Έλληνες» της Σταυρούλας Ζώρζου.

Η παράσταση έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής, ενώ την οργάνωση είχαν το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, την Ιερά Μητρόπολη Νικαίας και την Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων