13/06/2024 13/06/2024 Δείτε προσεχώς στην PEMPTOUSIA TV το πρώτο μέρος από το Οδοιπορικό στην Έδεσσα, για το αφιέρωμα στον Άγιο Καλλίνικο Εδέσσης ”το Λαμπρόν Σεμνολόγημα”. Μέσα από το Οδοιπορικό στην Μητρόπολη Εδέσσης, εκεί όπου λάμπρυνε με την παρουσία του για 17 χρόνια ο νέος Άγιος της Εκκλησίας μας, καταγράφουμε τις πνευματικές καταθέσεις Επισκόπων και Κληρικών για την...
13 Ιουνίου, 2024 - 11:15
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2024 - 11:19

“Το Λαμπρόν Σεμνολόγημα”: Οδοιπορικό του Pemptousia TV στην Έδεσσα για τον Άγιο Καλλίνικο

Διαδώστε:
“Το Λαμπρόν Σεμνολόγημα”: Οδοιπορικό του Pemptousia TV στην Έδεσσα για τον Άγιο Καλλίνικο

Δείτε προσεχώς στην PEMPTOUSIA TV το πρώτο μέρος από το Οδοιπορικό στην Έδεσσα, για το αφιέρωμα στον Άγιο Καλλίνικο Εδέσσης ”το Λαμπρόν Σεμνολόγημα”.

Μέσα από το Οδοιπορικό στην Μητρόπολη Εδέσσης, εκεί όπου λάμπρυνε με την παρουσία του για 17 χρόνια ο νέος Άγιος της Εκκλησίας μας, καταγράφουμε τις πνευματικές καταθέσεις Επισκόπων και Κληρικών για την Οσιακή βιοτή του ασκητή Επισκόπου. Μιλά ένα από τα πνευματικά του αναστήματα ο Μητροπολίτης Εδέσσης κ. Ιωήλ. Τις μαρτυρίες τους καταθέτουν οι: Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Εδέσσης, Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Ζουμής, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Εδέσσης Αρχιμανδρίτης π. Μάξιμος Χατζής και ο Αρχιμανδρίτης π. Παντελεήμων Καραλάζος, Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων