23/08/2022 24/08/2022 Σήμερα στις 11:30 & στις 19:30 στο πρόγραμμα της Pemptousia TV μη χάσετε την εκπομπή «Μες στο Μουσείο» με θέμα «Το Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού στο Αιγάλεω». Στο 2o μέρος της εκπομπής Μες στο Μουσείο για το Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού στο Αιγάλεω, η Επιμελήτρια Αθηνά Δασκαλάκη συνεχίζει την ξενάγηση και μας παρουσιάζει μια σειρά από φωτογραφίες,...
23 Αυγούστου, 2022 - 11:28
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2022 - 2:40

«Το Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού στο Αιγάλεω» στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
«Το Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού στο Αιγάλεω» στην Pemptousia TV

Σήμερα στις 11:30 & στις 19:30 στο πρόγραμμα της Pemptousia TV μη χάσετε την εκπομπή «Μες στο Μουσείο» με θέμα «Το Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού στο Αιγάλεω».

Στο 2o μέρος της εκπομπής Μες στο Μουσείο για το Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού στο Αιγάλεω, η Επιμελήτρια Αθηνά Δασκαλάκη συνεχίζει την ξενάγηση και μας παρουσιάζει μια σειρά από φωτογραφίες, έγγραφα, λογοτεχνικά βιβλία και αντικείμενα από τη Μικρά Ασία καθώς και από την προσφυγική εγκατάσταση στην Αττική και κυρίως το Αιγάλεω.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων