29/04/2021 30/04/2021 www.pemptousia.tv «Η Ορθοδοξία οι Παραδόσεις, οι Ρίζες, ο Πολιτισμός μας σε πρώτο πλάνο» Η Pemptousia TV είναι ένα νέο διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι με θεματολογία που αφορά στην Ορθοδοξία, τον Πολιτισμό και τις Επιστήμες, μέσω τηλεοπτικών παραγωγών που προβάλλονται με σύγχρονο, εύληπτο και τεκμηριωμένο τρόπο. Ζωντανές συνδέσεις, εκπομπές λόγου, ειδήσεις, πνευματικές συνάξεις, συνεντεύξεις, οδοιπορικά, αποστολές, ντοκιμαντέρ, σήριαλ, εκδηλώσεις...
29 Απριλίου, 2021 - 12:02
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2021 - 8:20

Το Pemptousia TV πλέον κοντά σας! Νέο διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι για την Ορθοδοξία, τον Πολιτισμό και τις Επιστήμες

Διαδώστε:
Το Pemptousia TV πλέον κοντά σας! Νέο διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι για την Ορθοδοξία, τον Πολιτισμό και τις Επιστήμες

www.pemptousia.tv

«Η Ορθοδοξία οι Παραδόσεις, οι Ρίζες, ο Πολιτισμός μας σε πρώτο πλάνο»

Η Pemptousia TV είναι ένα νέο διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι με θεματολογία που αφορά στην Ορθοδοξία, τον Πολιτισμό και τις Επιστήμες, μέσω τηλεοπτικών παραγωγών που προβάλλονται με σύγχρονο, εύληπτο και τεκμηριωμένο τρόπο.

Ζωντανές συνδέσεις, εκπομπές λόγου, ειδήσεις, πνευματικές συνάξεις, συνεντεύξεις, οδοιπορικά, αποστολές, ντοκιμαντέρ, σήριαλ, εκδηλώσεις αλλά και ειδικό περιεχόμενο για παιδιά και νέους συνθέτουν το πρόγραμμα της κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε ένα πλούσιο τηλεοπτικό αρχείο, έναν πραγματικό θησαυρό, με αφιερώματα, ντοκουμέντα και μεγάλα ιστορικά και εκκλησιαστικά γεγονότα.

Η μετάδοσή του καναλιού γίνεται διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας www.pemptousia.tv. Εύκολη στην πλοήγηση, η πλατφόρμα φιλοξενεί το καθημερινό, 24ωρο Live πρόγραμμα καθώς και το πλούσιο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV.

Η Pemptousia TV ξεκίνησε το δοκιμαστικό της πρόγραμμα την Κυριακή 25 Απριλίου 2021 και η ψηφιακή πλατφόρμα βγήκε στον αέρα τη Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου 2021.

Μέρος του προγράμματος προβάλλεται σε συνεργασία με εκκλησιαστικούς, επιστημονικούς και πολιτιστικούς φορείς, Μητροπόλεις, την Ορθόδοξη Ιεραποστολή,  ιδρύματα και εταιρείες παραγωγής από την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες χώρες.

Προβάλλοντας στον σύγχρονο άνθρωπο μηνύματα αιώνιας αξίας με φιλοκαλικό και Αγιοπατερικό πνεύμα, η Pemptousia TV, φιλοδοξεί να συμβάλει στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού αλλά και στην ποιοτική ψυχαγωγία.

Το κανάλι μεταδίδει ειδήσεις στην ελληνική, την αγγλική, τη ρωσική και τη ρουμανική γλώσσα, ενώ σύντομα θα υπάρχει και ξενόγλωσσο πρόγραμμα.

Η Pemptousia TV ανήκει στο Ινστιτούτο Έρευνας Διάσωσης και Προβολής Πνευματικών και Πολιτιστικών Παραδόσεων «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός», όπως και το διαδικτυακό περιοδικό «Πεμπτουσία», το ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας pemptousia.fm και το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”.

Μια μεγάλη ομάδα συνεργατών από τον χώρο των γραμμάτων και των τεχνών, των επιστημών και της Εκκλησίας ανήκουν στην ομάδα παραγωγής του προγράμματος μαζί με επαγγελματίες δημοσιογράφους, τεχνικούς και παραγωγούς.

Τη Mεγάλη Εβδομάδα το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο ανάλογα στο κλίμα των ημερών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων