15/03/2022 15/03/2022 Δείτε σήμερα στην εκπομπή “Ιστορίες του τόπου μας” στις 13:40 και σε επανάληψη στις 21:40 στην pemptousia.tv., ένα αφιέρωμα στον Πανορμίτη της Σύμης, τον Αρχάγγελο των θαυμάτων! Ο Πολιούχος της Σύμης, προστάτης της Δωδεκανήσου, των ναυτικών και των σφουγγαράδων, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ο Πανορμίτης τιμάται από τους Συμιακούς, αλλά και τους Δωδεκανησίους σε όλη την...
15 Μαρτίου, 2022 - 10:45

Το θαλάσσιο ταξίδι του τάματος προς τον Πανορμίτη της Σύμης στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Το θαλάσσιο ταξίδι του τάματος προς τον Πανορμίτη της Σύμης στην pemptousia.tv

Δείτε σήμερα στην εκπομπή “Ιστορίες του τόπου μας” στις 13:40 και σε επανάληψη στις 21:40 στην pemptousia.tv., ένα αφιέρωμα στον Πανορμίτη της Σύμης, τον Αρχάγγελο των θαυμάτων!

Ο Πολιούχος της Σύμης, προστάτης της Δωδεκανήσου, των ναυτικών και των σφουγγαράδων, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ο Πανορμίτης τιμάται από τους Συμιακούς, αλλά και τους Δωδεκανησίους σε όλη την οικουμένη που τον ευλαβούνται αφού όπως υποστηρίζουν, επιτελεί καθημερινά δεκάδες θαύματα. Θαύματα που αφορούν στη διάσωση πιστών, στην υγεία, στην οικογενειακή γαλήνη τους… Μπουκάλια πιστών, δοχεία και δέματα με τις προσευχές Χριστιανών από κάθε μέρος της γης φτάνουν στο νησί… μόνα τους!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων