20/09/2023 20/09/2023 Και τον Οκτώβριο συνεχίζεται η εκπομπή τα «Μοναστήρια της Ορθοδοξίας» στην pemptousia tv. O τηλεοπτικός φακός ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας εκεί που υπάρχουν οι σπουδαίες Ιερές Μονές. Στο προσεχές επεισόδιο δείτε την Παναγία της Σκριπούς: Το αρχαιότερο βυζαντινό μνημείο της Βοιωτίας. Η Παναγία της Σκριπούς, το Αρχαιότερο Βυζαντινό μνημείο της Βοιωτίας είναι και...
20 Σεπτεμβρίου, 2023 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2023 - 18:27

Τον Οκτώβριο δείτε τα νέα επεισόδια της εκπομπής τα «Μοναστήρια της Ορθοδοξίας» στην Pemptousia tv

Διαδώστε:
Τον Οκτώβριο δείτε τα νέα επεισόδια της εκπομπής τα «Μοναστήρια της Ορθοδοξίας» στην Pemptousia tv

Και τον Οκτώβριο συνεχίζεται η εκπομπή τα «Μοναστήρια της Ορθοδοξίας» στην pemptousia tv. O τηλεοπτικός φακός ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας εκεί που υπάρχουν οι σπουδαίες Ιερές Μονές.

Στο προσεχές επεισόδιο δείτε την Παναγία της Σκριπούς: Το αρχαιότερο βυζαντινό μνημείο της Βοιωτίας.

Η Παναγία της Σκριπούς, το Αρχαιότερο Βυζαντινό μνημείο της Βοιωτίας είναι και ένα από τα σπουδαιότερα της Ελλάδας. Χτίστηκε πιθανόν ως ταφικό μνημείο του Λέοντα, πρωτοσπαθάριου της ανακτορικής φρουράς του Βυζαντινού Αυτοκράτορα. Ο Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Αυγερός, Εφημέριος του Ιερού Ναού Παναγίας Σκριπούς μιλά για την ιστορία και τα θαύματα που έχουν συντελεστεί εκεί.

Όλα τα επεισόδια δειτε τα ΕΔΩ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων