19/12/2021 19/12/2021 Βυζαντινή Συναυλία με θέμα: “Χριστούγεννα στο Περιστέρι” με μονοφωνάρηδες σπουδαίους ψάλτες-καλλιτέχνες της πατροπαράδοτης Βυζαντινής Μουσικής και τη στήριξη της Χορωδίας «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΥΜΝΩΔΟΙ» διοργανώνεται σήμερα Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Περιστερίου. Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου, της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος και του Δήμου Περιστερίου...
19 Δεκεμβρίου, 2021 - 13:06
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2021 - 18:33

Βυζαντινή Συναυλία «Χριστούγεννα στο Περιστέρι» – Ζωντανά στις 18:30

Διαδώστε:
Βυζαντινή Συναυλία «Χριστούγεννα στο Περιστέρι» – Ζωντανά στις 18:30

Βυζαντινή Συναυλία με θέμα: “Χριστούγεννα στο Περιστέρι” με μονοφωνάρηδες σπουδαίους ψάλτες-καλλιτέχνες της πατροπαράδοτης Βυζαντινής Μουσικής και τη στήριξη της Χορωδίας «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΥΜΝΩΔΟΙ» διοργανώνεται σήμερα Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Περιστερίου.

Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου, της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος και του Δήμου Περιστερίου και γίνεται με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Γρηγορίου. Τη συναυλία θα μεταδώσει διαδικτυακά η Pemptousia.tv.

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων