17/03/2022 17/03/2022 Δείτε σήμερα στην ψηφιακή τηλεόραση της Πεμπτουσίας στις 11.30′ και σε επανάληψη στις 19.30 στην εκπομπή “Υπέρ του Σύμπαντος Κόσμου”, που παρουσιάζει ο Αστροφυσικός Χρήστος Δημόπουλος, ένα αφιέρωμα στην σκοτεινή ενέργεια. Η εκπομπή αποτελεί ένα εκλαΐκευμένο «ταξίδι» της σύγχρονης Φυσικής και Κοσμολογίας αλλά περιέχει και συζητήσεις με προσωπικότητες από τους χώρους της Θεολογίας και της...
17 Μαρτίου, 2022 - 11:08
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2022 - 10:56

“Υπέρ του σύμπαντος κόσμου” σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
“Υπέρ του σύμπαντος κόσμου” σήμερα στην pemptousia.tv

Δείτε σήμερα στην ψηφιακή τηλεόραση της Πεμπτουσίας στις 11.30′ και σε επανάληψη στις 19.30 στην εκπομπή “Υπέρ του Σύμπαντος Κόσμου”, που παρουσιάζει ο Αστροφυσικός Χρήστος Δημόπουλος, ένα αφιέρωμα στην σκοτεινή ενέργεια.

Η εκπομπή αποτελεί ένα εκλαΐκευμένο «ταξίδι» της σύγχρονης Φυσικής και Κοσμολογίας αλλά περιέχει και συζητήσεις με προσωπικότητες από τους χώρους της Θεολογίας και της Επιστήμης.

Στόχος της εκπομπής είναι να αναζητηθούν και να εξεταστούν κοινοί τόποι και συσχετίσεις της Ορθόδοξης Θεολογίας και της σύγχρονης επιστημονικής γνώσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων