22/03/2024 05/04/2024 Παρακολουθήστε σε επανάληψη από την Pemptousia TV την Ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο που τελέστηκε την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου, κατά την οποία διαβάστηκε η Α’ Στάση του Ακαθίστου Ύμνου:  Ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη Διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Γεωργίου Κωνσταντίνου. Αναλυτικά το υπόλοιπο...
22 Μαρτίου, 2024 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2024 - 19:54

Ακολουθία Χαιρετισμών της Θεοτόκου – A’ Στάση Ακαθίστου Ύμνου από τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Παπάγου – Ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ακολουθία Χαιρετισμών της Θεοτόκου – A’ Στάση Ακαθίστου Ύμνου από τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Παπάγου – Ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε σε επανάληψη από την Pemptousia TV την Ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο που τελέστηκε την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου, κατά την οποία διαβάστηκε η Α’ Στάση του Ακαθίστου Ύμνου:

Ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη Διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Γεωργίου Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα της Pemptousia TV για τις μεταδόσεις των Ακολουθιών των Χαιρετισμών και του Ακαθίστου Ύμνου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου:

  • 29 Μαρτίου – 7:30 μ.μ.: Β’ Στάση Χαιρετισμών
  • 5 Απριλίου – 7:30 μ.μ.: Γ’ Στάση Χαιρετισμών
  • 12 Απριλίου – 7:30 μ.μ.: Δ’ Στάση Χαιρετισμών
  • 19 Απριλίου – 7:00 μ.μ.: Ακολουθία Ακαθίστου Ύμνου

Επίσης, την Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024 στις 6:45 π.μ., η Pemptousia TV θα μεταδώσει ζωντανά από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου την Ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία επί τη Θεομητορική εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, καθώς και τη Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις Ιερές Ακολουθίες και μετά το πέρας αυτών στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV στην κατηγορία «Ιερές Ακολουθίες με την Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία», την οποία θα βρείτε στις «Εκπομπές».

Η Pemptousia TV μεταδίδει ζωντανά τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία κάθε Κυριακή από τον ίδιο Nαό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων