12/04/2024 12/04/2024 Η Pemptousia TV μετέδωσε ζωντανά την Ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο που τελέστηκε την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου, κατά την οποία διαβάστηκε η Δ’ Στάση του Ακαθίστου Ύμνου. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε σε επανάληψη την Ακολουθία Ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη Διεύθυνση του Πρωτοψάλτη...
12 Απριλίου, 2024 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2024 - 21:19

Ακολουθία Χαιρετισμών της Θεοτόκου – Δ’ Στάση Ακαθίστου Ύμνου από τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου – Ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ακολουθία Χαιρετισμών της Θεοτόκου – Δ’ Στάση Ακαθίστου Ύμνου από τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου – Ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Pemptousia TV μετέδωσε ζωντανά την Ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο που τελέστηκε την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου, κατά την οποία διαβάστηκε η Δ’ Στάση του Ακαθίστου Ύμνου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε σε επανάληψη την Ακολουθία

Ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη Διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Γεωργίου Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα της Pemptousia TV για τις μεταδόσεις των Ακολουθιών των Χαιρετισμών και του Ακαθίστου Ύμνου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου:

  • 19 Απριλίου – 7:00 μ.μ.: Ακολουθία Ακαθίστου Ύμνου

Η Pemptousia TV μεταδίδει ζωντανά τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία κάθε Κυριακή από τον ίδιο Nαό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων