29/01/2024 29/01/2024 Παρακολουθήστε σε επανάληψη από τη διαδικτυακή τηλεόραση της Pemptousia TV τον Αρχιερατικό Εσπερινό της εορτής των Τριών Ιεραρχών που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Υ. Θεοτόκου Φανερωμένης Βουλιαγμένης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Αντωνίου το απόγευμα της Δευτέρας 29ης Ιανουαρίου 2024: Στις 18:45 παρακολουθήστε ζωντανά από την Pemptousia TV την ετήσια συνάντηση της Ιεράς Μητροπόλεως...
29 Ιανουαρίου, 2024 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2024 - 21:01

Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής των Τριών Ιεραρχών από τον Ιερό Ναό Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Βουλιαγμένης (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής των Τριών Ιεραρχών από τον Ιερό Ναό Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Βουλιαγμένης (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε σε επανάληψη από τη διαδικτυακή τηλεόραση της Pemptousia TV τον Αρχιερατικό Εσπερινό της εορτής των Τριών Ιεραρχών που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Υ. Θεοτόκου Φανερωμένης Βουλιαγμένης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Αντωνίου το απόγευμα της Δευτέρας 29ης Ιανουαρίου 2024:

Στις 18:45 παρακολουθήστε ζωντανά από την Pemptousia TV την ετήσια συνάντηση της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας και των Εκπαιδευτικών Φορέων από το Κέντρο Ενοριακής Διακονίας του Ιερού Ναού Υ. Θεοτόκου Φανερωμένης Βουλιαγμένης

Θέμα της εκδήλωσης είναι «Η παιδαγωγική των Τριών Ιεραρχών στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης».

Ομιλητής θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Κορναράκης, Καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων