29/01/2024 29/01/2024 Παρακολουθήστε σε επανάληψη από την Pemptousia TV την ετήσια συνάντηση της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας και των Εκπαιδευτικών Φορέων για την εορτή των Τριών Ιεραρχών που διεξήχθη στο Κέντρο Ενοριακής Διακονίας του Ιερού Ναού Υ. Θεοτόκου Φανερωμένης Βουλιαγμένης τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να παρακολουθήσετε τη συνάντηση Θέμα της εκδήλωσης είναι «Η παιδαγωγική...
29 Ιανουαρίου, 2024 - 19:21
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2024 - 21:05

Ετήσια συνάντηση Εκπαιδευτικών Φορέων για την εορτή των Τριών Ιεραρχών στην Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ετήσια συνάντηση Εκπαιδευτικών Φορέων για την εορτή των Τριών Ιεραρχών στην Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε σε επανάληψη από την Pemptousia TV την ετήσια συνάντηση της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας και των Εκπαιδευτικών Φορέων για την εορτή των Τριών Ιεραρχών που διεξήχθη στο Κέντρο Ενοριακής Διακονίας του Ιερού Ναού Υ. Θεοτόκου Φανερωμένης Βουλιαγμένης τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να παρακολουθήσετε τη συνάντηση

Θέμα της εκδήλωσης είναι «Η παιδαγωγική των Τριών Ιεραρχών στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης».

Ομιλητής είναι ο κ. Κωνσταντίνος Κορναράκης, Καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής των Τριών Ιεραρχών από τον Ιερό Ναό Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Βουλιαγμένης (ΒΙΝΤΕΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων