13/01/2022 13/01/2022 Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 3ης και τελευταίας ημέρας του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου Θρησκευτικής Διπλωματίας, το οποίο ήταν αφιερωμένο στο Άγιον Όρος. Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ άνοιξε τον κύκλο ομιλιών με θέμα: «Το Άγιο Όρος και η Κοινωνία». Ο τίτλος του φετινού συνεδρίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά λόγω της πανδημίας, είχε...
13 Ιανουαρίου, 2022 - 14:00
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2022 - 21:20

Η 3η και τελευταία μέρα του Συνεδρίου Θρησκευτικής Διπλωματίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η 3η και τελευταία μέρα του Συνεδρίου Θρησκευτικής Διπλωματίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 3ης και τελευταίας ημέρας του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου Θρησκευτικής Διπλωματίας, το οποίο ήταν αφιερωμένο στο Άγιον Όρος. Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ άνοιξε τον κύκλο ομιλιών με θέμα: «Το Άγιο Όρος και η Κοινωνία».

Ο τίτλος του φετινού συνεδρίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά λόγω της πανδημίας, είχε τίτλο: «Η Διεθνής Διάσταση του Αγίου Όρους. Λίκνο Πολιτισμού και Πνευματικότητας».

Το συνέδριο διοργάνωσε το Ινστιτούτο Εξωτερικών Υποθέσεων, η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Εργαστήριο «Εκκλησία και Πολιτισμός» Θεολογικής Σχολής). Το συνέδριο στήριξαν το περιοδικό Foreign Affairs The Hellenic Edition και η Αιγέας ΑΜΚΕ, ενώ οι εργασίες του ολοκληρώθηκαν σήμερα, Πέμπτη 13 Ιανουαρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων