09/11/2021 09/11/2021 Τη μνήμη του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού τιμά σήμερα η Εκκλησία. Η διαδικτυακή τηλεόραση της Πεμπτουσίας www.pemptousia.tv βρέθηκε από χθες το απόγευμα στο επίκεντρο των εορτασμών στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας στην Αίγινα  όπου και μετέδωσε ζωντανά τον Πανηγυρικό Εσπερινό ενώ σήμερα το πρωί τον Όρθρο, το Αρχιερατικό συλλείτουργου και τη λιτάνευση του ιερού...
09 Νοεμβρίου, 2021 - 7:10
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2021 - 11:31

Η πανήγυρη του Αγίου Νεκταρίου από την Αίγινα – H PEMPTOUSIA TV στο επίκεντρο των εορτασμών (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η πανήγυρη του Αγίου Νεκταρίου από την Αίγινα – H PEMPTOUSIA TV στο επίκεντρο των εορτασμών (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη μνήμη του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού τιμά σήμερα η Εκκλησία. Η διαδικτυακή τηλεόραση της Πεμπτουσίας www.pemptousia.tv βρέθηκε από χθες το απόγευμα στο επίκεντρο των εορτασμών στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας στην Αίγινα  όπου και μετέδωσε ζωντανά τον Πανηγυρικό Εσπερινό ενώ σήμερα το πρωί τον Όρθρο, το Αρχιερατικό συλλείτουργου και τη λιτάνευση του ιερού λειψάνου και της ιεράς εικόνας του Αγίου.

Στην ακολουθία του Όρθρου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος ο οποίος προέστη και της Θείας Λειτουργίας. Συλλειτούργησαν ο οικείος Ποιμενάρχης, Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος.

Με την τήρηση των υγειονομικών μέτρων ευσεβείς προσκυνητές από το πρωί προσήλθαν για να προσκυνήσουν την Τιμία Κάρα του Αγίου Νεκταρίου ενώ μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Pemptousia TV η πανήγυρη του Αγίου μεταδόθηκε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Η διαδικτυακή τηλεόραση της Πεμπτουσίας www.pemptousia.tv μετέδωσε ζωντανά τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου το απόγευμα από την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδoς στην Αίγινα, τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό και την Λιτανευτική Πομπή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Νεκταρίου παρουσία πλήθους ευλαβών προσκυνητών από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο. Στην ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος και συγχοροστάτησαν οι Μητροπολίτες Παροναξίας κ. Καλλίνικος και Ύδρας κ. Εφραίμ.

Τις επόμενες μέρες θα μπορείτε να βρείτε τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο on demand περιεχόμενο της πλατφόρμας μας www.pemptousia.tv

www.pemptousia.tv

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων