15/08/2022 17/09/2022 Η διαδικτυακή τηλεόραση της ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ Pemptousia TV μετέδωσε σήμερα, Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022, την Ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου: Μετά τη Θεία Λειτουργία θα ακολούθησε η περιφορά της Εικόνας της Παναγίας της Εσφαγμένης και εψάλησαν τα εγκώμια στην Υπεραγία...
15 Αυγούστου, 2022 - 6:45
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2022 - 17:06

Κοίμηση της Θεοτόκου – Όρθρος και Θεία Λειτουργία – Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Κοίμηση της Θεοτόκου – Όρθρος και Θεία Λειτουργία – Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η διαδικτυακή τηλεόραση της ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ Pemptousia TV μετέδωσε σήμερα, Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022, την Ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου:

Μετά τη Θεία Λειτουργία θα ακολούθησε η περιφορά της Εικόνας της Παναγίας της Εσφαγμένης και εψάλησαν τα εγκώμια στην Υπεραγία Θεοτόκου. Το πιστό αντίγραφο της Εικόνας κόμισε στο ναό ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ πριν από τέσσερα χρόνια.

Οι αναμεταδόσεις των Ιερών Ακολουθιών ξεκίνησαν τις ημέρες του δωδεκαημέρου και θα συνεχίσουν να μεταδίδονται μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της Πεμπτουσίας.

Η απήχηση είναι συγκινητική αφού πιστοί από όλα τα μέρη του χάρτη κυρίως ομογενείς όπως γράφουν στα μηνύματα που λαμβάνουμε, αναπαύονται με τις Ιερές Ακολουθίες σε καιρούς που δυσκολεύονται να προσέλθουν στους Ιερούς Ναούς λόγω συνθηκών.

Στις Ιερές Ακολουθίες ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη διεύθυνση του Γεωργίου Κωνσταντίνου.

Τις Ιερές Ακολουθίες μπορείτε να παρακολουθήσετε και μετά το πέρας αυτών στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV στην κατηγορία «Ιερές Ακολουθίες με την Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία», την οποία θα βρείτε στις «Εκπομπές».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων