23/12/2022 05/01/2023 Η διαδικτυακή τηλεόραση της ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ Pemptousia TV μετέδωσε ζωντανά τις Μεγάλες και Βασιλικές Ώρες της Εορτής των Χριστουγέννων και τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022. Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις Μεγάλες και Βασιλικές Ώρες της Εορτής των Χριστουγέννων και τη Θεία Λειτουργία Ανήμερα των Χριστουγέννων, Κυριακή,...
23 Δεκεμβρίου, 2022 - 20:35
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2023 - 3:54

Μεγάλες Βασιλικές Ώρες Χριστουγέννων και Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου – Ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μεγάλες Βασιλικές Ώρες Χριστουγέννων και Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου – Ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η διαδικτυακή τηλεόραση της ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ Pemptousia TV μετέδωσε ζωντανά τις Μεγάλες και Βασιλικές Ώρες της Εορτής των Χριστουγέννων και τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022.

Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις Μεγάλες και Βασιλικές Ώρες της Εορτής των Χριστουγέννων και τη Θεία Λειτουργία

Ανήμερα των Χριστουγέννων, Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022, η Pemptousia TV θα μεταδώσει ζωντανά στις 05:30 π.μ έως τις 09:30 π.μ. την Ακολουθία Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων.

Σε όλες τις ακολουθίες ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη διεύθυνση του Γεωργίου Κωνσταντίνου.

Η Pemptousia TV μεταδίδει τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία κάθε Κυριακή από τον ίδιο ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων