06/08/2022 17/09/2022 Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από την διαδικτυακή τηλεόραση της ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ Pemptousia TV την Ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου:     Οι αναμεταδόσεις των Ιερών Ακολουθιών ξεκίνησαν τις ημέρες του δωδεκαημέρου και θα συνεχίσουν να μεταδίδονται μέσα από την...
06 Αυγούστου, 2022 - 7:16
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2022 - 17:06

Μεταμόρφωση του Σωτήρος Χριστού – Όρθρος και Θεία Λειτουργία – Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μεταμόρφωση του Σωτήρος Χριστού – Όρθρος και Θεία Λειτουργία – Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από την διαδικτυακή τηλεόραση της ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ Pemptousia TV την Ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου:

 

 

Οι αναμεταδόσεις των Ιερών Ακολουθιών ξεκίνησαν τις ημέρες του δωδεκαημέρου και θα συνεχίσουν να μεταδίδονται μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της Πεμπτουσίας.

Η απήχηση είναι συγκινητική αφού πιστοί από όλα τα μέρη του χάρτη κυρίως ομογενείς όπως γράφουν στα μηνύματα που λαμβάνουμε, αναπαύονται με τις Ιερές Ακολουθίες σε καιρούς που δυσκολεύονται να προσέλθουν στους Ιερούς Ναούς λόγω συνθηκών.

Στις Ιερές Ακολουθίες ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη διεύθυνση του Γεωργίου Κωνσταντίνου.

Τις Ιερές Ακολουθίες μπορείτε να παρακολουθήσετε και μετά το πέρας αυτών στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV στην κατηγορία «Ιερές Ακολουθίες με την Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία», την οποία θα βρείτε στις «Εκπομπές».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων