25/03/2022 17/09/2022 Ολοκληρώθηκε η Γ’ Στάση των Χαιρετισμών που μεταδόθηκε από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της Pemptousia TV το απόγευμα της Παρασκευής 25 Μαρτίου 2022. Έψαλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό την διεύθυνση του Γεώργιου Κωνσταντίνου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις Ιερές Ακολουθίες και μετά το πέρας αυτών στο on demand...
25 Μαρτίου, 2022 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2022 - 17:03

Μεθέορτος Εσπερινός (Γ΄ Στάσις Ακαθίστου Ύμνου) – Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μεθέορτος Εσπερινός (Γ΄ Στάσις Ακαθίστου Ύμνου) – Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκε η Γ’ Στάση των Χαιρετισμών που μεταδόθηκε από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της Pemptousia TV το απόγευμα της Παρασκευής 25 Μαρτίου 2022.

Έψαλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό την διεύθυνση του Γεώργιου Κωνσταντίνου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις Ιερές Ακολουθίες και μετά το πέρας αυτών στο on demand περιεχόμενο της pemptousia.tv στην κατηγορία «Ιερές Ακολουθίες με την Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία», την οποία θα βρείτε στις Εκπομπές.

Η απήχηση είναι συγκινητική αφού πιστοί από όλα τα μέρη του χάρτη κυρίως ομογενείς όπως γράφουν στα μηνύματα που λαμβάνουμε, αναπαύονται με τις Ιερές Ακολουθίες σε καιρούς που δυσκολεύονται να προσέλθουν στους Ιερούς Ναούς λόγω συνθηκών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων