23/12/2022 24/12/2022 Mε την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία Β’ πραγματοποιείται το διεθνές διαδικτυακό συνέδριο «Άγιος Γρηγόριος της Κχάνζτας – Γρηγόρια 2022». Η διαδικτυακή τηλεόραση της Pemptousia TV μετέδωσε ζωντανά την πέμπτη συνεδρία με εισηγητή τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Έσσεξ Αγγλίας Γέροντα Πέτρο και θέμα «Θεία Ευχαριστία και Νοερά Προσευχή (Ησυχασμός)» την...
23 Δεκεμβρίου, 2022 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2022 - 0:24

Ο Γέροντας Πέτρος, Καθηγούμενος της Ι.Μ. Τιμίου Προδρόμου Έσσεξ στα «Γρηγόρια 2022» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Γέροντας Πέτρος, Καθηγούμενος της Ι.Μ. Τιμίου Προδρόμου Έσσεξ στα «Γρηγόρια 2022» (ΒΙΝΤΕΟ)

Mε την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία Β’ πραγματοποιείται το διεθνές διαδικτυακό συνέδριο «Άγιος Γρηγόριος της Κχάνζτας – Γρηγόρια 2022».

Η διαδικτυακή τηλεόραση της Pemptousia TV μετέδωσε ζωντανά την πέμπτη συνεδρία με εισηγητή τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Έσσεξ Αγγλίας Γέροντα Πέτρο και θέμα «Θεία Ευχαριστία και Νοερά Προσευχή (Ησυχασμός)» την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022.

Συμμετείχε ο Αρχιμανδρίτης π. Ζαχαρίας Ζαχάρου.


Το συνέδριο διοργανώνεται από το St. Gregory of Khanzta Center of Education της Ενορίας Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Τιφλίδας Γεωργίας, με την υποστήριξη του διαδικτυακού περιοδικού Πεμπτουσία.

Οι νέες ημερομηνίες των εισηγήσεων του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου και της Γερόντισσας Προδρόμης, Ηγουμένης της Ιεράς Μονής Αγίου Ηρακλειδίου Κύπρου θα ανακοινωθούν σύντομα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων