05/02/2023 05/02/2023 Η ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia TV  μεταδίδει ζωντανά σήμερα, Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου (Αρχή Τριωδίου), 5 Φεβρουαρίου 2023, την Ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου. Tης Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Μητροπολίτης Κρήνης κ. Κύριλλος. Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη διεύθυνση του Γεωργίου Κωνσταντίνου. Δείτε το...
05 Φεβρουαρίου, 2023 - 6:45
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2023 - 10:53

Όρθρος και Θεία Λειτουργία από τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Παπάγου – Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία

Διαδώστε:
Όρθρος και Θεία Λειτουργία από τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Παπάγου – Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία

Η ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia TV  μεταδίδει ζωντανά σήμερα, Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου (Αρχή Τριωδίου), 5 Φεβρουαρίου 2023, την Ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου.

Tης Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Μητροπολίτης Κρήνης κ. Κύριλλος. Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη διεύθυνση του Γεωργίου Κωνσταντίνου.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Τις Ιερές Ακολουθίες μπορείτε να παρακολουθήσετε και μετά το πέρας αυτών στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV στην κατηγορία «Ιερές Ακολουθίες με την Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία», την οποία θα βρείτε στις «Εκπομπές».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων