26/03/2023 26/03/2023 Σήμερα, Δ’ Κυριακή Νηστειών (Αγίου Ιωάννου της Κλίμακος), 26 Μαρτίου 2023, μεταδόθηκε ζωντανά από την διαδικτυακή τηλεόραση της Pemptousia TV η Ακολουθία του Όρθρου και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Επισκόπου Ευρίπου κ. Χρυσοστόμου, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου. Παρακολουθήστε σε επανάληψη την Ακολουθία του Όρθρου και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Στις...
26 Μαρτίου, 2023 - 6:45
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2023 - 10:47

Όρθρος και Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου – Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία

Διαδώστε:
Όρθρος και Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου – Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία

Σήμερα, Δ’ Κυριακή Νηστειών (Αγίου Ιωάννου της Κλίμακος), 26 Μαρτίου 2023, μεταδόθηκε ζωντανά από την διαδικτυακή τηλεόραση της Pemptousia TV η Ακολουθία του Όρθρου και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Επισκόπου Ευρίπου κ. Χρυσοστόμου, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου.

Παρακολουθήστε σε επανάληψη την Ακολουθία του Όρθρου και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία

Στις Ιερές Ακολουθίες έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις Ιερές Ακολουθίες και μετά το πέρας αυτών στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV στην κατηγορία «Ιερές Ακολουθίες με την Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία», την οποία θα βρείτε στις «Εκπομπές».

Η Pemptousia TV μεταδίδει ζωντανά τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία κάθε Κυριακή από τον ίδιο Nαό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων