02/02/2023 02/02/2023 Η ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia TV  μετέδωσε ζωντανά σήμερα, Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, την Ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου. Ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία. Δείτε το βίντεο ΕΔΩ Τις Ιερές Ακολουθίες μπορείτε να παρακολουθήσετε και μετά το πέρας αυτών στο on demand περιεχόμενο...
02 Φεβρουαρίου, 2023 - 7:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2023 - 10:42

Η εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου στην Pemptousia TV – Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία

Διαδώστε:
Η εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου στην Pemptousia TV – Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία

Η ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia TV  μετέδωσε ζωντανά σήμερα, Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, την Ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου. Ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Τις Ιερές Ακολουθίες μπορείτε να παρακολουθήσετε και μετά το πέρας αυτών στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV στην κατηγορία «Ιερές Ακολουθίες με την Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία», την οποία θα βρείτε στις «Εκπομπές».

Η Pemptousia TV μεταδίδει τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία κάθε Κυριακή από τον ίδιο Nαό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων