14/09/2022 14/09/2022 Η Pemptousia TV σε συνεργασία με το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ope.gr) μετέδωσε ζωντανά σήμερα, Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου, τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Παγκόσμιας Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία Τις Ιερές Ακολουθίες μπορείτε να...
14 Σεπτεμβρίου, 2022 - 6:45
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2022 - 15:55

Όρθρος και Θεία Λειτουργία για την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού – Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία

Διαδώστε:
Όρθρος και Θεία Λειτουργία για την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού – Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία

Η Pemptousia TV σε συνεργασία με το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ope.gr) μετέδωσε ζωντανά σήμερα, Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου, τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Παγκόσμιας Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία

Τις Ιερές Ακολουθίες μπορείτε να παρακολουθήσετε και μετά το πέρας αυτών στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV στην κατηγορία «Ιερές Ακολουθίες με την Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία», την οποία θα βρείτε στις «Εκπομπές».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων