14/08/2022 14/08/2022 Η ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia TV μετέδωσε ζωντανά σήμερα, Κυριακή Θ’ Ματθαίου, 14 Αυγούστου 2022, Προεόρτια της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, την Ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου. Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη διεύθυνση του Γεωργίου Κωνσταντίνου. Η απήχηση είναι συγκινητική αφού πιστοί από όλα...
14 Αυγούστου, 2022 - 6:45
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2022 - 10:26

Όρθρος και Θεία Λειτουργία – Ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία

Διαδώστε:
Όρθρος και Θεία Λειτουργία – Ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία

Η ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia TV μετέδωσε ζωντανά σήμερα, Κυριακή Θ’ Ματθαίου, 14 Αυγούστου 2022, Προεόρτια της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, την Ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου.

Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη διεύθυνση του Γεωργίου Κωνσταντίνου.

Η απήχηση είναι συγκινητική αφού πιστοί από όλα τα μέρη του χάρτη κυρίως ομογενείς όπως γράφουν στα μηνύματα που λαμβάνουμε, αναπαύονται με τις Ιερές Ακολουθίες σε καιρούς που δυσκολεύονται να προσέλθουν στους Ιερούς Ναούς λόγω συνθηκών.

Τις Ιερές Ακολουθίες μπορείτε να παρακολουθήσετε και μετά το πέρας αυτών στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV στην κατηγορία «Ιερές Ακολουθίες με την Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία», την οποία θα βρείτε στις «Εκπομπές».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων