25/09/2022 09/10/2022 Παρακολουθήστε εδώ την Ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία που μετέδωσε σε απευθείας μετάδοση η διαδικτυακή τηλεόραση της ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ Pemptousia TV από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου την Κυριακή Α’ Λουκά, 25 Σεπτεμβρίου 2022. Οι αναμεταδόσεις των Ιερών Ακολουθιών ξεκίνησαν τις ημέρες του Δωδεκαημέρου και θα συνεχίσουν να μεταδίδονται μέσα από την ψηφιακή...
25 Σεπτεμβρίου, 2022 - 6:45
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2022 - 3:47

Όρθρος και Θεία Λειτουργία – Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Όρθρος και Θεία Λειτουργία – Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε εδώ την Ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία που μετέδωσε σε απευθείας μετάδοση η διαδικτυακή τηλεόραση της ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ Pemptousia TV από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου την Κυριακή Α’ Λουκά, 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι αναμεταδόσεις των Ιερών Ακολουθιών ξεκίνησαν τις ημέρες του Δωδεκαημέρου και θα συνεχίσουν να μεταδίδονται μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της Πεμπτουσίας.

Η απήχηση είναι συγκινητική αφού πιστοί από όλα τα μέρη του χάρτη κυρίως ομογενείς όπως γράφουν στα μηνύματα που λαμβάνουμε, αναπαύονται με τις Ιερές Ακολουθίες σε καιρούς που δυσκολεύονται να προσέλθουν στους Ιερούς Ναούς λόγω συνθηκών.

Στις Ιερές Ακολουθίες ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη διεύθυνση του Γεωργίου Κωνσταντίνου.

Τις Ιερές Ακολουθίες μπορείτε να παρακολουθήσετε και μετά το πέρας αυτών στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV στην κατηγορία «Ιερές Ακολουθίες με την Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία», την οποία θα βρείτε στις «Εκπομπές».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων