26/06/2022 27/06/2022 Παρακολουθήστε την Ακολουθία του Όρθρου και την Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου που μεταδόθηκε από τη διαδικτυακή τηλεόραση της ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ Pemptousia TV την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022. ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ Οι αναμεταδόσεις των Ιερών Ακολουθιών ξεκίνησαν τις ημέρες του δωδεκαημέρου και θα συνεχίσουν να μεταδίδονται μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα...
26 Ιουνίου, 2022 - 6:52
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2022 - 14:00

Όρθρος – Θεία Λειτουργία – Ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία

Διαδώστε:
Όρθρος – Θεία Λειτουργία – Ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία

Παρακολουθήστε την Ακολουθία του Όρθρου και την Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου που μεταδόθηκε από τη διαδικτυακή τηλεόραση της ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ Pemptousia TV την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022.

ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Οι αναμεταδόσεις των Ιερών Ακολουθιών ξεκίνησαν τις ημέρες του δωδεκαημέρου και θα συνεχίσουν να μεταδίδονται μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της Πεμπτουσίας.

Η απήχηση είναι συγκινητική αφού πιστοί από όλα τα μέρη του χάρτη κυρίως ομογενείς όπως γράφουν στα μηνύματα που λαμβάνουμε, αναπαύονται με τις Ιερές Ακολουθίες σε καιρούς που δυσκολεύονται να προσέλθουν στους Ιερούς Ναούς λόγω συνθηκών.

Στις Ιερές Ακολουθίες ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη διεύθυνση του Γεωργίου Κωνσταντίνου.

Τις Ιερές Ακολουθίες μπορείτε να παρακολουθήσετε και μετά το πέρας αυτών στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV στην κατηγορία «Ιερές Ακολουθίες με την Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία», την οποία θα βρείτε στις «Εκπομπές».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων