14/04/2023 15/04/2023 H διαδικτυακή τηλεόραση της Pemptousia TV μετέδωσε ζωντανά την Ακολουθία του Όρθρου του Μεγάλου Σαββάτου (Επιτάφιος Θρήνος) από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής 15 Απριλίου 2023. Παρακολουθήστε σε επανάληψη την Ακολουθία Στις Ιερές Ακολουθίες ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Γεωργίου Κωνσταντίνου. Oι ζωντανές μεταδόσεις...
14 Απριλίου, 2023 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2023 - 0:59

Όρθρος του Μεγάλου Σαββάτου – Επιτάφιος Θρήνος από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου – Ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία (BINTEO)

Διαδώστε:
Όρθρος του Μεγάλου Σαββάτου – Επιτάφιος Θρήνος από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου – Ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία (BINTEO)

H διαδικτυακή τηλεόραση της Pemptousia TV μετέδωσε ζωντανά την Ακολουθία του Όρθρου του Μεγάλου Σαββάτου (Επιτάφιος Θρήνος) από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής 15 Απριλίου 2023.

Παρακολουθήστε σε επανάληψη την Ακολουθία

Στις Ιερές Ακολουθίες ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Γεωργίου Κωνσταντίνου.

Oι ζωντανές μεταδόσεις από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου  ξεκίνησαν από την Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου και θα διαρκέσουν έως και την πανήγυρη του ναού, στις 23 Απριλίου 2023.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις Ιερές Ακολουθίες και μετά το πέρας αυτών στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV στην κατηγορία «Ιερές Ακολουθίες με την Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία», την οποία θα βρείτε στις «Εκπομπές».

H Pemptousia TV μεταδίδει ζωντανά τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία κάθε Κυριακή από τον ίδιο ναό του Αγίου Γεωργίου Παπάγου.

 

Το προσεχές πρόγραμμα των ζωντανών μεταδόσεων από την Pemptousia TV

Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου

8:00 π.μ. – 10:30 π.μ. : Εσπερινός Αναστάσεως και Θεία Λειτουργία Μεγάλου Βασιλείου

&

11:00 μ.μ. – 2:30 π.μ.: Παννυχίδα Μεγάλου Σαββάτου – ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ – Πασχάλιος Όρθρος – Θεία Λειτουργία Ιερού Χρυσοστόμου

Πρόγραμμα Πανηγύρεως Αγίου Γεωργίου

Σάββατο 22 Απριλίου

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός

7:00 μ.μ.

Κυριακή 23 Απριλίου

Όρθρος και Θεία Λειτουργία

7:00 π.μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζωντανά οι Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και της Αναστάσεως στην Pemptousia TV

Το Θείο Δράμα στην Pemptousia TV – Eπιλογές από το πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων