23/04/2022 24/04/2022 Η διαδικτυακή τηλεόραση της ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ Pemptousia TV μετέδωσε την Παννυχίδα του Μεγάλου Σαββάτου, την Ανάσταση, τον Πασχάλιο Όρθρο και την Θεία Λειτουργία του Ιερού Χρυσοστόμου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου 2022. Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη διεύθυνση του Γεωργίου Κωνσταντίνου. Η pemptousia.tv καθημερινά κοντά σας με...
23 Απριλίου, 2022 - 23:00
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2022 - 3:07

Παννυχίς Μεγάλου Σαββάτου – ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ – Πασχάλιος Όρθρος – Θεία Λειτουργία Ιερού Χρυσοστόμου – Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Παννυχίς Μεγάλου Σαββάτου – ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ – Πασχάλιος Όρθρος – Θεία Λειτουργία Ιερού Χρυσοστόμου – Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η διαδικτυακή τηλεόραση της ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ Pemptousia TV μετέδωσε την Παννυχίδα του Μεγάλου Σαββάτου, την Ανάσταση, τον Πασχάλιο Όρθρο και την Θεία Λειτουργία του Ιερού Χρυσοστόμου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου 2022.

Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη διεύθυνση του Γεωργίου Κωνσταντίνου.

Η pemptousia.tv καθημερινά κοντά σας με τις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας

Τις Ιερές Ακολουθίες μπορείτε να παρακολουθήσετε και μετά το πέρας αυτών στο on demand περιεχόμενο της pemptousia.tv στην κατηγορία «Ιερές Ακολουθίες με την Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία», την οποία θα βρείτε στις Εκπομπές.

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα των απευθείας μεταδόσεων έχει ως εξής:

Κυριακή του Πάσχα

19:00 Εσπερινός της Αγάπης – Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου

Δευτέρα του Πάσχα

07:00 Όρθρος – Πανηγυρική Θεία Λειτουργία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων