11/04/2023 12/04/2023 H  Pemptousia TV, το διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι, με θεματολογία που αφορά στην Ορθοδοξία, τον πολιτισμό και τις επιστήμες, δίνει τη δυνατότητα  και φέτος στους όπου γης Χριστιανούς να παρακολουθήσουν ζωντανά τις Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και της Αναστάσεως. Σήμερα στις 7  το απόγευμα της Μ. Τρίτης, που έχουμε την «μνείαν της αλειψάσης τον Κύριον...
11 Απριλίου, 2023 - 9:21
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2023 - 1:04

Ζωντανά σήμερα ο Όρθρος της Μ. Τετάρτης στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Ζωντανά σήμερα ο Όρθρος της Μ. Τετάρτης στην Pemptousia TV

H  Pemptousia TV, το διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι, με θεματολογία που αφορά στην Ορθοδοξία, τον πολιτισμό και τις επιστήμες, δίνει τη δυνατότητα  και φέτος στους όπου γης Χριστιανούς να παρακολουθήσουν ζωντανά τις Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και της Αναστάσεως.

Σήμερα στις 7  το απόγευμα της Μ. Τρίτης, που έχουμε την «μνείαν της αλειψάσης τον Κύριον μύρω (πόρνης) γυναικός» θα μεταδοθεί ζωντανά ο Όρθρος της Μ. Τετάρτης από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου.

Στις Ιερές Ακολουθίες ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Γεωργίου Κωνσταντίνου.

Oι ζωντανές μεταδόσεις από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου  ξεκίνησαν από την Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου και θα διαρκέσουν έως και την πανήγυρη του ναού, στις 23 Απριλίου 2023.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις Ιερές Ακολουθίες και μετά το πέρας αυτών στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV στην κατηγορία «Ιερές Ακολουθίες με την Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία», την οποία θα βρείτε στις «Εκπομπές».

Δείτε επίσης:

Ακολουθία του Νυμφίου – Όρθρος Μ. Τρίτης – Ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία

Ακολουθία του Νυμφίου – Όρθρος Μεγάλης Δευτέρας από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου – Ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριακή των Βαΐων – Όρθρος και Θεία Λειτουργία από τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Παπάγου – Ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ζωντανών μεταδόσεων από την Pemptousia TV

Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου

7:30 μ.μ. – 9:30 μ.μ.

Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου

7:30 π.μ. – 9:30 π.μ.

&

7:00 μ.μ. – 11:00 μ.μ.

Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου

8:00 π.μ. – 12:30 μ.μ.

&

7:00 μ.μ. – 10:30 μ.μ.

Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου

8:00 π.μ. – 10:30 π.μ.

&

11:00 μ.μ. – 2:30 π.μ.

Πρόγραμμα Πανηγύρεως Αγίου Γεωργίου – Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Πανηγυρικός Εσπερινός

7:00 μ.μ.

Όρθρος και Θεία Λειτουργία

7:00 π.μ.

Το πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδας, στη του Πάσχα 16 Απριλίου και της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου έχει διομορφωθεί κατάλληλα ακολουθώντας το θρησκευτικό αίσθημα των ημερών.

Περιηγήσεις σε Ιερές Μονές, πνευματικά αναγνώσματα, οδοιπορικά στα προπύργια της Ορθοδοξίας, εισαγωγή στο Θείο Δράμα την ολοκληρωτική πράξη θυσίας του Ιησού θα κυριαρχήσουν στο πρόγραμμα της Pemptousia TV τις Άγιες αυτές ημέρες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων