21/03/2024 21/03/2024 Η Ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο κατά την οποία θα διαβαστεί η Α’ Στάση του Ακαθίστου Ύμνου θα τελεσθεί αύριο, Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, σε όλους τους ναούς. Η ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia.tv θα μεταδώσει ζωντανά στις 19:30 την ακολουθία από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου. Θα ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία...
21 Μαρτίου, 2024 - 9:19
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2024 - 9:20

Ζωντανά στην Pemptousia TV οι Χαιρετισμοί προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Διαδώστε:
Ζωντανά στην Pemptousia TV οι Χαιρετισμοί προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Η Ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο κατά την οποία θα διαβαστεί η Α’ Στάση του Ακαθίστου Ύμνου θα τελεσθεί αύριο, Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, σε όλους τους ναούς. Η ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia.tv θα μεταδώσει ζωντανά στις 19:30 την ακολουθία από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου.

Θα ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Γεωργίου Κωνσταντίνου.

Επίσης ζωντανές μεταδόσεις θα γίνουν στις: 

29/ 3 – Β’ Στάση Χαιρετισμών

5/4 – Γ’ Στάση Χαιρετισμών

12/ 4 – Δ’ Στάση Χαιρετισμών

19/4 – Ακολουθία Ακαθίστου Ύμνου

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις Ιερές Ακολουθίες και μετά το πέρας αυτών στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV στην κατηγορία «Ιερές Ακολουθίες με την Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία», την οποία θα βρείτε στις «Εκπομπές».

Η Pemptousia TV μεταδίδει ζωντανά τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία κάθε Κυριακή από τον ίδιο Nαό.

Επίσης, την Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου θα μεταδοθεί ζωντανά η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία επί τη Θεομητορική εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου καθώς και η Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Φωτο αρχείου: Ραφαήλ Γεωργιάδης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων