23/11/2021 23/11/2021 Ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα πολλών Ρωσόφωνων πιστών από διάφορα μέρη του κόσμου, η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ διοργάνωσε την «e-Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και Ρωσόφωνους Πιστούς» την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021. Παρακολουθήστε: Τη Διαδικτυακή Σύναξη είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από την Ψηφιακή Τηλεόραση της Πεμπτουσίας στο www.pemptousia.tv και στις σελίδες μας στο Facebook: στην...
23 Νοεμβρίου, 2021 - 19:42
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2021 - 21:36

Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και Ρωσόφωνους πιστούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και Ρωσόφωνους πιστούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα πολλών Ρωσόφωνων πιστών από διάφορα μέρη του κόσμου, η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ διοργάνωσε την «e-Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και Ρωσόφωνους Πιστούς» την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021.

Παρακολουθήστε:

Τη Διαδικτυακή Σύναξη είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από την Ψηφιακή Τηλεόραση της Πεμπτουσίας στο www.pemptousia.tv και στις σελίδες μας στο Facebook:

  • στην Πεμπτουσία: facebook.com/pemptousiagr
  • στο Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Ορθοδοξία»: facebook.com/orthodoxianewsagency
  • και στην επίσημη σελίδα της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου: facebook.com/VatopediMonastery, όπου θα βρείτε διαθέσιμες τις μεταφράσεις σε πέντε διαφορετικές γλώσσες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων