08/10/2021 08/10/2021 Παρακολουθήσατε σε ζωντανή μετάδοση από την Pemptousia TV την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021 την πρώτη ημέρα του Επιστημονικού Συμποσίου με θέμα: «Το Λευκόνοικο από την αρχαιότητα έως σήμερα» που διοργανώνει ο Δήμος Λευκονοίκου και το Προσφυγικό Σωματείο «Το Λευκόνοικο» σε συνεργασία με την Εταιρεία Κυπριακών Σπουδών. Το Συμπόσιο μεταδίδεται ζωντανά από την Pemptousia TV από...
08 Οκτωβρίου, 2021 - 18:57
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2021 - 21:14

1η ημέρα του Επιστημονικού Συμποσίου «Το Λευκόνοικο από την αρχαιότητα έως σήμερα»

Διαδώστε:
1η ημέρα του Επιστημονικού Συμποσίου «Το Λευκόνοικο από την αρχαιότητα έως σήμερα»

Παρακολουθήσατε σε ζωντανή μετάδοση από την Pemptousia TV την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021 την πρώτη ημέρα του Επιστημονικού Συμποσίου με θέμα: «Το Λευκόνοικο από την αρχαιότητα έως σήμερα» που διοργανώνει ο Δήμος Λευκονοίκου και το Προσφυγικό Σωματείο «Το Λευκόνοικο» σε συνεργασία με την Εταιρεία Κυπριακών Σπουδών.

Το Συμπόσιο μεταδίδεται ζωντανά από την Pemptousia TV από την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021, έως και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021.

Το Συμπόσιο, που διεξάγεται υπό την αιγίδα του Εξοχοτάτου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη, διεξάγεται στο Παλαιό Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο, απέναντι από το Παγκύπριο Γυμνάσιο.

Την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021, στις 6:30 μ.μ. μετά την κήρυξη έναρξης των εργασιών του Συμποσίου, τιμήθηκαν από τον Δήμο Λευκονοίκου ο Ακαδημαϊκός Κυριάκος Χαραλαμπίδης και ο νεοελληνιστής ερευνητής του Βασίλη Μιχαηλίδη, δρ Κυριάκος Ιωάννου.

Η εκδήλωση της Παρασκευής, η οποία είχε διάρκεια 1 ώρας και 15΄, περιλάμβανε, επίσης καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο της Εταιρείας Κυπριακών Σπουδών, Δρα Χαράλαμπο Χοτζάκογλου, κεντρική ομιλία από τη δήμαρχο Λευκονοίκου, κ. Ζήνα Λυσάνδρου-Παναγίδη, με τίτλο: «Χρέος μέγιστο στην πεφιλημένη γενέθλια γη», αντιφώνηση από τους τιμωμένους και μουσικά ποικίλματα, από την κ. Μάρω Εξηντάρη-Μήτσα και τη δρα Ειρήνη Παρασκευά-Ροδοσθένους, τις οποίες συνόδευε στο πιάνο ο μουσικός κ. Μάριος Ιωάννου.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ: 22 462951 και 22 432578

Χορηγοί: ΡΙΚ, PizzaHut, Pemptousia TV

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων