08/05/2023 09/05/2023 Η διαδικτυακή τηλεόραση της Pemptousia TV μετέδωσε ζωντανά το απόγευμα της Δευτέρας 8 Μαΐου 2023 την υποδοχή της Ιεράς Επιστασίας του Αγίου Όρους στο Σιμωνοπετρίτικο Μετόχι της Αναλήψεως του Κυρίου Βύρωνος και την Ακολουθία του Μεγάλου Πανηγυρικού Εσπερινού επί τη μνήμη του Αγίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου. Δείτε σε επανάληψη την υποδοχή και τον Εσπερινό  ...
08 Μαΐου, 2023 - 18:10
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2023 - 3:41

Yποδοχή Ιεράς Επιστασίας Αγίου Όρους και Πανηγυρικός Εσπερινός Αγίου Ιερωνύμου στο Σιμωνοπετρίτικο Μετόχι Αναλήψεως Βύρωνος (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Yποδοχή Ιεράς Επιστασίας Αγίου Όρους και Πανηγυρικός Εσπερινός Αγίου Ιερωνύμου στο Σιμωνοπετρίτικο Μετόχι Αναλήψεως Βύρωνος (ΒΙΝΤΕΟ)

Η διαδικτυακή τηλεόραση της Pemptousia TV μετέδωσε ζωντανά το απόγευμα της Δευτέρας 8 Μαΐου 2023 την υποδοχή της Ιεράς Επιστασίας του Αγίου Όρους στο Σιμωνοπετρίτικο Μετόχι της Αναλήψεως του Κυρίου Βύρωνος και την Ακολουθία του Μεγάλου Πανηγυρικού Εσπερινού επί τη μνήμη του Αγίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου.

Δείτε σε επανάληψη την υποδοχή και τον Εσπερινό

 

Xοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, εκπρόσωπος του Γραφείου του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα και παρέστησαν ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους Αθανάσιος Μαρτίνος και ο Υποδιοικητής Αρίστος Κασμίρογλου.

 

Δείτε την υποδοχή της Ιεράς Επιστασίας του Αγίου Όρους:

 

Δείτε την προσφώνηση του Οικονόμου του Σιμωνοπετρίτικου Μετοχίου Αναλήψεως Βύρωνος, ιερομονάχου Νείλου κατά την υποδοχή:

 

Δείτε την αντιφώνηση του Πρωτεπιστάτη του Αγίου Όρους, Γέροντα Χριστοφόρου Ιβηρίτη κατά την υποδοχή:

 

Δείτε την ομιλία του Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδωρήτου κατά τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό:

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις Ιερές Ακολουθίες και μετά το πέρας αυτών στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV.

 

 

Από τις 6 Μαΐου βρίσκεται στο Μετόχι η Τιμία Κάρα του Αγίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου προς προσκύνηση του πιστού λαού. Θα παραμείνει στο Μετόχι έως και τις 10 Μαΐου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Πανηγύρεως του Αγίου Ιερωνύμου στο Σιμωνοπετρίτικο Μετόχι της Αναλήψεως του Κυρίου Βύρωνος:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων