15/10/2022 15/10/2022 Ο διάβολος έχει πολλές παγίδες που τις εφαρμόζει στους ανθρώπους και τους εγκλωβίζει. Έτσι λείπει από τον κόσμο μας η αγάπη, η ομόνοια, η ειρήνη και κυριαρχούν η υπερηφάνεια, ο θυμός, ο φθόνος, η μνησικακία, η ασωτία και οι άνθρωποι ασελγούν. Αλληλοσπαράσσονται, σκοτώνουν ο ένας τον άλλο, λένε ψέματα, εκμεταλλεύονται τον συνάνθρωπο τους. Κι όλα...
15 Οκτωβρίου, 2022 - 17:40
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2022 - 17:49

Αξίζει τον κόπο

Διαδώστε:
Αξίζει τον κόπο

Ο διάβολος έχει πολλές παγίδες που τις εφαρμόζει στους ανθρώπους και τους εγκλωβίζει. Έτσι λείπει από τον κόσμο μας η αγάπη, η ομόνοια, η ειρήνη και κυριαρχούν η υπερηφάνεια, ο θυμός, ο φθόνος, η μνησικακία, η ασωτία και οι άνθρωποι ασελγούν. Αλληλοσπαράσσονται, σκοτώνουν ο ένας τον άλλο, λένε ψέματα, εκμεταλλεύονται τον συνάνθρωπο τους. Κι όλα αυτά επειδή δεν βρέθηκαν οι φωτισμένοι δάσκαλοι να τους πείσουν ότι αξίζει τον κόπο να βαδίσουν στο δρόμο του Κυρίου, αποτελώντας άξιο παράδειγμα μίμησης βίου.

Γέροντας Φιλόθεος Ζερβάκος

ΠΗΓΗ: pemptousia.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων