22/11/2019 22/11/2019 Επισκεπτόταν συχνά το Μοναστήρι μία μητέρα με το άρρωστο παιδί της. Κάποια μέρα, αυτή έκανε δουλειές και ο γιος της περιφερόταν στην αυλή. Κάποιες κυρίες, είχαν μαζευτή εκεί στην αυλή και «σχολίαζαν» την πονεμένη αυτή μητέρα και τον γιο της. Έλεγαν, πώς άντεχε να βαστά τέτοια δοκιμασία και δεν έκλεινε το παιδί της σε Ίδρυμα,...
22 Νοεμβρίου, 2019 - 8:44

“Αυτή η μητέρα θα ευφραίνεται αιωνίως”

Διαδώστε:
“Αυτή η μητέρα θα ευφραίνεται αιωνίως”

Επισκεπτόταν συχνά το Μοναστήρι μία μητέρα με το άρρωστο παιδί της. Κάποια μέρα, αυτή έκανε δουλειές και ο γιος της περιφερόταν στην αυλή. Κάποιες κυρίες, είχαν μαζευτή εκεί στην αυλή και «σχολίαζαν» την πονεμένη αυτή μητέρα και τον γιο της.

Έλεγαν, πώς άντεχε να βαστά τέτοια δοκιμασία και δεν έκλεινε το παιδί της σε Ίδρυμα, να ησυχάση. Έλεγαν και διάφορα άλλα πράγματα για την μητέρα του νέου.

Ξαφνικά, ο γέροντας Ιάκωβος βγήκε από το κελλί του και πήγαινε προς την τραπεζαρία. Με το χάρισμα που είχε, φαίνεται ότι ήξερε τι συζητούσαν οι κυρίες εκείνες.

Αυτές, όταν τον είδαν να πλησιάζη, σταμάτησαν να μιλάνε.

Ο γέροντας Ιάκωβος πέρασε δίπλα τους και τις είπε:

– Βλέπετε, παιδιά μου, αυτήν την πονεμένη μητέρα; (και τους έδειξε την μητέρα του παιδιού που ήταν πιο πέρα). Αυτή η μητέρα, επειδή έχει μεγάλη πίστη στον Χριστό και υπομένει το πρόβλημα του παιδιού της, αυτή η μητέρα θα πάη στον χώρο των μαρτύρων και θα ευφραίνεται αιωνίως!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων