08/04/2023 09/04/2023 (Επιμέλεια Στέλιος Κούκος) Άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα της παρουσίας και της βοήθειας του μεγάλου αυτού Θαυματουργού Αγίου είναι αυτό της Ε.Λ. νεαρής κοπέλας το 2000 στην Αθήνα, όταν είχε ένα σοβαρό ατύχημα με δίκυκλο και δεν έπαθε τίποτα. Η σοβαρότητα του ατυχήματος φάνηκε όταν με την πτώση της από το δίκυκλο ράγισε το κράνος που φορούσε....
08 Απριλίου, 2023 - 20:07
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2023 - 9:05

Εμφάνιση του Αγίου Λαζάρου και των αδελφών του Μάρθας και Μαρίας σε τραυματία ατυχήματος

Διαδώστε:
Εμφάνιση του Αγίου Λαζάρου και των αδελφών του Μάρθας και Μαρίας σε τραυματία ατυχήματος
  • (Επιμέλεια Στέλιος Κούκος)

Άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα της παρουσίας και της βοήθειας του μεγάλου αυτού Θαυματουργού Αγίου είναι αυτό της Ε.Λ. νεαρής κοπέλας το 2000 στην Αθήνα, όταν είχε ένα σοβαρό ατύχημα με δίκυκλο και δεν έπαθε τίποτα.

Η σοβαρότητα του ατυχήματος φάνηκε όταν με την πτώση της από το δίκυκλο ράγισε το κράνος που φορούσε.

Όπως διηγείται η ίδια που ευλαβείται πολύ τον Άγιο, ενώ ήταν πεσμένη στο έδαφος και είχε τις αισθήσεις της, είδε να την πλησιάζουν τρία άτομα.

Δύο κοπέλες και ένας άντρας με άμφια ιερέα.

Της άπλωσε το χέρι και την κάλεσε με το μικρό της όνομα λέγοντας της «μην φοβάσαι θα γίνεις καλά».

Ύστερα χάθηκαν. Δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη προσπάθεια να καταλάβει ότι τα άτομα αυτά ήταν ο Άγιος Λάζαρος με τις αγίες αδελφές του Μαρία και Μάρθα.

(Από ιστοσελίδα «Το περιβόλι του αγίου Λαζάρου» https://www.perivoliagioulazarou.org/ και την ψηφιακή έκδοση ο «Άγιος Λάζαρος ο φίλος του Χριστού αναφορά σε θαύματα στην Ελλάδα» της Επιστημονικής Ελληνικής Ομάδας Έρευνας για Τον Άγιο Λάζαρο, https://online.flipbuilder.com/yvcm/ognv/)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων