03/06/2021 03/06/2021 Ο βασιλιάς Λουδοβίκος ο ΙΕ’ της Γαλλίας βασίλευσε περίπου εξήντα χρόνια. Η ζωή του ήταν γεμάτη κραιπάλες και ασωτίες. Ασχολιόταν κυρίως με τις ερωμένες του, τις οποίες τις έκανε πριγκίπισσες ανεβάζοντάς τες από τον υπόκοσμο στην «υψηλή» κοινωνία. Η βασίλισσα, η νόμιμη γυναίκα του, περιφρονημένη ήταν κλειδωμένη σε κάποιο δωμάτιο και παρουσιαζόταν μόνο σε ορισμένες...
03 Ιουνίου, 2021 - 10:35
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2021 - 10:24

Η μετάνοια ενός βασιλιά

Διαδώστε:
Η μετάνοια ενός βασιλιά

Ο βασιλιάς Λουδοβίκος ο ΙΕ’ της Γαλλίας βασίλευσε περίπου εξήντα χρόνια. Η ζωή του ήταν γεμάτη κραιπάλες και ασωτίες. Ασχολιόταν κυρίως με τις ερωμένες του, τις οποίες τις έκανε πριγκίπισσες ανεβάζοντάς τες από τον υπόκοσμο στην «υψηλή» κοινωνία. Η βασίλισσα, η νόμιμη γυναίκα του, περιφρονημένη ήταν κλειδωμένη σε κάποιο δωμάτιο και παρουσιαζόταν μόνο σε ορισμένες επίσημες στιγμές, που ήταν πολύ λίγες.

Και σ’ αυτή την κατάσταση, μία κοπέλα του, κόρη του από τη νόμιμη γυναίκα του, προβληματισμένη από τη δυσωδία της αμαρτίας που κυριαρχούσε γύρω της, κατάλαβε τη ματαιότητα του κόσμου και έγινε καλογριά! Τι παράξενα πράγματα! Ο άνθρωπος αυτός να δει μία κόρη του μοναχή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων