29/09/2021 29/09/2021 Και πράγματι έτσι είναι..Είναι το τηλέφωνο που έχουμε για να επικοινωνήσουμε με Τον Θεό.Για να τον ευχαριστήσουμε,να τον δοξολογήσουμε ,να του ζητήσουμε το έλεός Του ,να του ζητήσουμε συγγνώμη που Τον στενοχωρήσαμε! Μας παραγγέλνουν συνέχεια οι γέροντες του Αγίου Όρους να κάνουμε προσευχή που έχει μεγάλη ισχύ και μας φέρνει πιο κοντά Στον Θεό.Αλιμονο αν...
29 Σεπτεμβρίου, 2021 - 11:52
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2021 - 11:53

Η προσευχή είναι το οξυγόνο της ψυχής

Διαδώστε:
Η προσευχή είναι το οξυγόνο της ψυχής

Και πράγματι έτσι είναι..Είναι το τηλέφωνο που έχουμε για να επικοινωνήσουμε με Τον Θεό.Για να τον ευχαριστήσουμε,να τον δοξολογήσουμε ,να του ζητήσουμε το έλεός Του ,να του ζητήσουμε συγγνώμη που Τον στενοχωρήσαμε!

Μας παραγγέλνουν συνέχεια οι γέροντες του Αγίου Όρους να κάνουμε προσευχή που έχει μεγάλη ισχύ και μας φέρνει πιο κοντά Στον Θεό.Αλιμονο αν ξεκινήσουμε την ημέρα μας ,χωρίς να κάνουμε το σταυρό μας ,να μην πούμε ένα ” Δόξα Τω Θεώ”, θα χάσουμε πολύ δύναμη που θα μπορούσαμε να έχουμε !

Για αυτό δεν πρέπει και τα παιδιά μας να λησμονούν στα σχολεία την προσευχή. Πρέπει να γίνεται προσευχή γιατί είναι πολύ μεγάλη η πνευματική ωφέλεια αλλά και η ψυχική ενδυνάμωσή τους.”

Η Προσευχή κάνει θαύματα” μας λένε οι αγιορείτες πατέρες, αλλά αυτό μας το μάρτυρα και η εκκλησιαστική ιστορία από τη ζωή των Αγίων μας .Ας μην αμελήσουμε αυτό το ύψιστο πνευματικό όπλο που είναι η προσευχή!

Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων