19/05/2021 19/05/2021 «Δευτέρα Παρουσία θα παρουσιαστούν άνθρωποι, στους οποίους έχουμε προσφέρει αγάπη έμπρακτη. Και θα πουν στον Κύριο: «Αυτός μου έδωσε να φάω, αυτός με σκέπασε, αυτός με συγχώρεσε, αυτός μου έδειξε την πόρτα της εκκλησίας, αυτός με έφερε κοντά Σου. Κάνε τον ότι νομίζεις». Αυτή η αγάπη, η έμπρακτη, η διφυής, που απευθύνεται στη ψυχή και...
19 Μαΐου, 2021 - 15:35
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2021 - 15:23

«Κι η Παναγία τότε θα σηκώσει τα χέρια της για τελευταία φορά…»

Διαδώστε:
«Κι η Παναγία τότε θα σηκώσει τα χέρια της για τελευταία φορά…»

«Δευτέρα Παρουσία θα παρουσιαστούν άνθρωποι, στους οποίους έχουμε προσφέρει αγάπη έμπρακτη. Και θα πουν στον Κύριο: «Αυτός μου έδωσε να φάω, αυτός με σκέπασε, αυτός με συγχώρεσε, αυτός μου έδειξε την πόρτα της εκκλησίας, αυτός με έφερε κοντά Σου. Κάνε τον ότι νομίζεις». Αυτή η αγάπη, η έμπρακτη, η διφυής, που απευθύνεται στη ψυχή και στο σώμα του ανθρώπου, θα σταθεί πρεσβευτής για τον καθένα μας, μπροστά στον Εύσπλαχνό Πλάστη. Και η Παναγία τότε όπως λέει η παράδοση, θα σηκώσει τα χέρια Της και θα παρακαλέσει, για τελευταία φορά, τον φιλάνθρωπο Χριστό, να συγχωρήσει όλους τους ανθρώπους».

Αρχιμανδρίτου, Ανανία Κουστένη: Το Κήρυγμα της Κυριακής. Τόμος Α’, Τριώδιο-Πεντηκοστάριο.

Ακτή Λευκωσία 2009

Πηγή: www.orp.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων